09 mars 2012

Fotograf Maria Bergs trädgårdsrike till Tusenträdgårdar

Jag, fotograf Maria Berg slår upp portarna till mitt Trädgårdsrike den 11 och 12 augusti! Skall ni också var med på Tusen trädgårdar? Titta in på Trädgårdriket och få lista till alla deltagare.

Mitt företaget Allt kan grönska - fotograf Maria Berg, utvidgar sina vyer och åtager sig uppdragsfotografering med början i Halland. Samtidigt börjar trädgårdssäsongen och tiden framför datorn blir knapp - jag kommer att vara här liten men det är lättare för er att följ äventyret på Facebook - Maria Berg, Facebook, Allt kan grönska - fotograf Maria Berg

Älskar att fånga sinnesstämningar på bild och "live"-fotografering i det verkliga livet, IRL. Allt från kaffepausen på jobbet, tryckpersarnas rullande hjul, motorsågens stänk av träflisor och det där speciella blickarna människor emellan.

Brinner för att kunna förmedla kunskaper jag besitter och lyssna in andra och därifrån hjälpa till med det jag kan. Allt från att nätverka, hålla fotokurser eller bara finnas där och ta en fika.

Sätter er gärna till rätta och njut Fotograf Maria Bergs bildspel på youtube.
Mitt senaste projekt, Natursköna Sri Lanka - yoga


Andra sociala medier och IRL tar mer och mer tid, vilket medför att denna blogg, bara kommer att uppdateras då och då.
Titta gärna in på www.alltkangronska.se eller maila om du har några frågor, alltkangronska@gmail.com eller Twitter - Alltkangronska